Tietosuojakäytäntö | Trek Bikes (FI)
  1. Loading...

Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

Lue tämä huolellisesti ennen tämän verkkosivuston käyttöä. Tämän sivuston omistaa Trek Bicycle Corporation yhdessä tytäryhtiöittensä ja yhteistyökumppaniensa kanssa, joihin kuuluu muun muassa Trekbikes.com LLC, joka hoitaa sivuston verkkokauppaosaa (”Kauppa”), (kyseisiin tahoihin viitataan yhteisnimityksellä ”me”-sanan eri taivutusmuodoilla). Yhteistyökumppaneilla tarkoitetaan Trek Travel LLC:tä ja Trekin jälleenmyyjiä. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt Trekin tietosuojakäytännön ja käyttöehdot. Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä käytä tätä sivustoa. Pidätämme oikeuden muuttaa, lisätä tai poistaa ehtoihin liittyviä osia ja yksityiskohtia milloin tahansa. Tarkasta ehdot aika ajoin muutosten varalta. Jos jatkat sivuston käyttöä sen jälkeen, kun näihin ehtoihin on tehty muutoksia, se tarkoittaa, että hyväksyt muutetut ehdot. Ehtoja on päivitetty viimeksi 1.5.2018.

Tietosuojakäytäntö


Tietosuojasi Internetissä on meille tärkeä asia. Keräämme tämän sivuston käyttäjistä tietyntyyppisiä tietoja osana sivuston toimintaa. Haluamme, että tiedät, minkälaisia tietoja keräämme ja mihin tarkoitukseen käytämme niitä.

Keräämämme tiedot


Keräämme käyttäjiltä kahdenlaisia tietoja: henkilötietoja (kuten nimi ja sähköpostiosoite) ja anonymisoituja yhdistelmätietoja (kuten tietoja tämän sivuston käyttöasteesta; esimerkiksi siitä, kuinka monta käyttäjää kirjautuu tälle sivustolle päivittäin).

Henkilötiedot


Henkilötietoja kerätään, kun käyttäjät antavat meille tietoja esimerkiksi tilatessaan sähköisiä uutiskirjeitä tai muita jäsenpalveluja, vastatessaan kyselyihin, ostaessaan tuotteita Kaupasta, rekisteröityessään huutajiksi verkkohuutokauppaan tai ilmoittautuessaan kilpailuihin ja muihin tarjoamiimme kampanjatilaisuuksiin. Kun rekisteröidyt tälle sivustolle tai pyydät meiltä tietoja, tarvitsemme yleensä nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi päivisin ja luottokorttitiedot (vain silloin kun tilaat tuotteita Kaupasta). Lisäksi sinun on luotava käyttäjätunnus ja salasana. Jos otat meihin yhteyttä henkilökohtaisesti esimerkiksi sähköpostilla tai kirjeellä, saatamme kerätä kyseiset tiedot käyttäjäkohtaiseen kansioon. Henkilökohtaiset tiedot, jotka olet hyväksynyt luovutettavaksi meille, säilytetään Yhdysvalloissa.

Yhdistelmätiedot ja käyttöä koskevat tiedot


Yhdistelmätiedot, kuten käyttäjien vierailemat sivut ja käyttäjien vapaaehtoisesti antamat tiedot, kuten kyselytiedot ja/tai sivuston rekisteröitymistiedot, kerätään eri tavoin. Kun käytät sivustoamme, seuraamme automaattisesti tiettyjä sinuun liittyviä tietoja. Nämä tiedot sisältävät URL-osoitteen, josta saavuit sivustolle ja URL-osoitteen, johon siirryt seuraavaksi, sekä käyttämäsi verkkoselaimen ja oman IP-osoitteesi. IP-osoite on numero, joka määrätään tietokoneellesi automaattisesti aina kun surffaat internetissä. Verkkopalvelimet eli tietokoneet, jotka ”tarjoilevat” verkkosivuja, tunnistavat tietokoneesi automaattisesti sen IP-osoitteen perusteella, ja kun vastaanotamme sinulta sivupyynnön, palvelimemme kirjaavat IP-osoitteesi. Emme yhdistä IP-osoitteita mihinkään henkilökohtaisiin tunnistustietoihin, joten vaikka käyntisi kirjautuu, pysyt järjestelmässämme anonyyminä.

Evästeiden käyttö


Lue tarkemmat tiedot Evästekäytäntö-sivultamme. 

Keräämiemme tietojen käyttäminen


Käytämme keräämiämme henkilökohtaisia tietoja sekä yhdistelmä- ja käyttötietoja eri tarkoituksiin. Keräämme kyseisiä tietoja esimerkiksi tuotetilausten sekä palvelujen ja palkintojen toimittamiseen, tietopyyntöjen hallinnointiin ja tietopalvelujen antamiseen, markkinointiin ja mainontaan, käytäntöjemme ja Yhdysvaltain liittovaltion, osavaltioiden ja paikallisten lakien noudattamisen seuraamiseen/varmistamiseen sekä toimituksellisen aineiston luomiseen ja palautepyyntöihin. Saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi ja harvinaisissa tilanteissa postiosoitettasi tai puhelinnumeroasi, jotta saamme sinuun yhteyden asiakaspalvelu- tai laskutusasioissa. Henkilökohtaisia tietoja ja yhdistelmätietoja käytetään myös Kaupan sisällön parantamiseen, järjestelmänhallintatoimintojen tekemiseen sekä Kaupan sisällön ja/tai asettelun käyttäjäkohtaiseen muokkaamiseen. Kyseisten tietojen avulla voimme myös ilmoittaa käyttäjille Kaupassa tehdyistä päivityksistä tai kampanjatarjouksista tai tilaisuuksista, joiden uskomme kiinnostavan heitä. Pyrimme aina antamaan sinulle tilaisuuden kieltäytyä tästä palvelusta, kun pyydämme tällaisia tietoja verkkopalvelussamme. Jos päätät myöhemmin, ettet haluakaan vastaanottaa tietoja edellä mainituista asioista, tai haluat jättäytyä pois mistä tahansa muusta tietojen pyynnöstä tai jakelusta, voit 1) päivittää tilitietosi tämän sivuston asianmukaisessa osiossa tai 2) käyttää sähköpostien lopusta löytyvää ”Peruuta”-linkkiä tai 3) yksinkertaisesti vastata mihin tahansa sinulle lähetettyyn sähköpostiviestiin ja kirjoittaa sähköpostivastauksen aiheriville tai viestikenttään UNSUBSCRIBE. Jos et saa tilannetta ratkaistua, vastaa sähköpostiviestiin tai lähetä viesti osoitteeseen newsletters@trekbikes.com ja kuvaa ongelma tarkasti viestissäsi. Jos haluat peruuttaa sähköpostien vastaanottamisen lähettämällä meille sähköpostiviestin osoitteeseen newsletters@trekbikes.com, kyseinen viesti on lähetettävä sähköpostiosoitteesta, jonka osalta haluat peruuttaa sähköpostien vastaanottamisen. Näin varmistamme, että kyse on aidosta peruutuspyynnöstä ja pystymme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi. Saatamme käyttää tietojasi ja toimintaasi sivustolla myös kiistojen ratkaisemiseen, ongelmien selvittelyyn ja käyttöehtojemme täytäntöönpanoon.

Kerättyjen tietojen paljastaminen kolmansille osapuolille


Emme myy, vaihda, vuokraa tai muuten toimita henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman etukäteen antamaasi lupaa sillä edellytyksellä, että kyseiset osapuolet eivät ole tytäryhtiöitämme, yhteistyökumppaneitamme, lisenssinhaltijoitamme, partnereitamme, paikallinen/valitsemasi jälleenmyyjä, kuljetusyhtiöitä, sivuston ylläpitäjäkumppaneitamme tai muita osapuolia, jotka auttavat meitä tämän sivuston käytössä. Jos päätät vastaanottaa markkinointimateriaaleja, saatamme jakaa henkilökohtaiset tietosi paikallisen/valitsemasi jälleenmyyjän kanssa. Saatamme jakaa tietojasi yhdistelmämuodossa sekä yhdisteltyjä käyttötietoja kolmansien osapuolten kanssa sekä mainontaa että markkinointikampanjoita varten. Lisäksi teemme yhteistyötä pyynnöstä kaikkien lainvalvontaviranomaisten ja kaikkien kolmansien osapuolten kanssa immateriaalioikeuksiin tai muihin lakisääteisiin oikeuksiin liittyvien asioiden täytäntöönpanossa.

Linkit muille sivustoille


On tärkeää huomata, että tällä sivustolla voi olla linkkejä muille sivustoille eikä näillä sivustoilla välttämättä noudateta samaa tietosuojakäytäntöä kuin meidän sivustollamme. Jos klikkaat esimerkiksi Kaupassa olevaa mainosta, saatat poistua tältä sivustolta kokonaan toiselle sivustolle. Tämä koskee mainostajien, polkupyörien jälleenmyyjien, sisällöntarjoajien ja liiketoimintakumppanien linkkejä. Nämä osapuolet saattavat käyttää nimeämme ja/tai logojamme osana yhteisbrändäystä tai muuta sopimusta. Nämä sivustot saattavat lähettää omia evästeitään tietokoneellesi ja kerätä eri tietoja ja käyttää niitä eri tavoin kuin me. Emme hallitse näitä sivustoja tai niiden käyttöä eikä meillä ole mitään vastuuta tai korvausvelvollisuutta niiden suhteen.

Turvallisuus


Suhtaudumme erittäin vakavasti tämän sivuston käyttäjien henkilötietojen suojaukseen. Sovellamme erilaisia tietoturvatoimia käyttäjien henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden varmistamiseksi. Kun vastaanotamme lähettämäsi tiedot, varmistamme niiden turvallisuuden järjestelmissämme kohtuullisin keinoin. Emme koskaan pidä hallussamme luottokorttitietojasi.  Luottokorttitietojen käsittelyn tekevät ulkopuoliset luottokorttien käsittelyyn erikoistuneet yhtiöt salaustekniikkaa käyttäen. Kaikki tällä sivustolla antamasi tilitiedot ovat salasanasuojattuja, jotta vain sinä voit käyttää niitä. Älä paljasta salasanaasi tai käyttäjätunnusnumeroasi kenellekään. Valitettavasti mitään internetin kautta tapahtuvaa tiedonsiirtoa ei voida pitää täysin turvallisena. Tämän seurauksena, vaikka pyrimmekin suojaamaan henkilötietojasi, emme pysty varmistamaan tai takaamaan minkään meille lähettämäsi tiedon täydellistä turvallisuutta. Tietojen lähettäminen meille tapahtuu jokaisen käyttäjän omalla vastuulla.

Käyttöehdot


Omistusoikeus, materiaalien käytön rajoitukset


Kaikki tämän sivuston sisällön omistus- tai käyttöoikeudet, oli kyseessä sitten teksti-, grafiikka-, koodi- tai muu sisältö, kuuluvat meille. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tämän sivuston sisältöön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Tämä koskee myös tuotteisiin, laitteisiin, teknisiin erittelyihin, malleihin, väreihin ja materiaaleihin liittyviä tietoja. Voit ladata, katsella ja tulostaa tekstiä tai graafista materiaalia tältä sivustolta sillä edellytyksellä, että materiaalia käytetään vain informatiiviseen, ei-kaupalliseen tarkoitukseen eikä sitä muuteta millään tavalla. Muuten kuin tässä nimenomaisesti myönnetyssä laajuudessa, et saa käyttää, ladata, lähettää palvelimelle, kopioida, tulostaa, näyttää, esittää, jäljentää, julkaista, lisensoida, välittää tai jakaa mitään tämän sivuston tietoja tai sisältöä kokonaan tai osittain ilman etukäteen antamaamme kirjallista lupaa. Trek, Bontrager ja Gary Fisher ovat Trek Bicycle Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. Muut tällä sivustolla käytetyt tavaramerkit, palvelumerkit, iskulauseet, logot ja tuotenimet ovat joko meidän tavaramerkkejämme tai ulkopuolisen käyttöoikeuden myöntäjän tai muun toimittajan tavaramerkkejä. Mitään näistä merkeistä, nimistä tai logoista ei saa käyttää ilman niiden omistajan kirjallista ennakkolupaa.

Foorumit


Foorumi tarkoittaa keskustelualuetta, ilmoitustaulua tai sähköpostitoimintoa, joka tarjotaan osana tätä sivustoa. Tällä sivustolla tai siihen liittyvässä sähköpostiliikenteessä tai keskusteluissa ei hyväksytä minkäänlaista häirintää tai säädytöntä tai loukkaavaa esiintymistä. Sivustolla tai sen kautta ei saa ladata, jakaa tai muuten julkaista halventavaa, loukkaavaa, säädytöntä, pornografista, uhkaavaa, yksityisyyttä tai julkisuutta loukkaavaa tai laitonta tai muuten paheksuttavaa tai rikolliseen toimintaan rohkaisevaa tai jonkin osapuolen oikeuksia loukkaavaa tai korvausvelvollisuutta synnyttävää aineistoa. Foorumeita saa käyttää vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Et saa ilman nimenomaista hyväksyntäämme jakaa tai julkaista aineistoa, johon liittyy varainkeruuta, myynninedistämistä, mainontaa tai tuote- tai palvelupromootiota. Lähettämällä aineistoa mille tahansa foorumille tai luovuttamalla sitä meille, annat meille kyseisen aineiston käyttöön automaattisesti ikuisen, maksuttoman, peruuttamattoman, ei-yksinomaisen oikeuden ja luvan, jota koskevat vain tietosuojakäytännössämme mainitut rajoitukset, aineiston käyttöä, kopiointia, muokkaamista, soveltamista, julkaisua, kääntämistä, johdannaisten luomista ja jakelua varten sekä oikeuden sisällyttää kyseistä aineistoa mihin tahansa muotoon tai mediaan nyt tunnetuin tai tulevaisuudessa kehitettävin teknisin keinoin kaikkialla maailmassa.

Emme voi tarkistaa emmekä tarkista kaikkea sivustomme käyttäjien julkaisemaa tai luomaa viestintää ja aineistoa emmekä ole millään tavalla vastuussa tämän viestinnän ja aineiston sisällöstä. Pidätämme kuitenkin oikeuden estää tai poistaa viestejä tai aineistoa, jotka katsomme (a) loukkaavaksi, halventavaksi tai säädyttömäksi, (b) vilpilliseksi tai harhaanjohtavaksi (c) tai sellaiseksi, joka rikkoo toisen tekijänoikeuksia tai tavaramerkki- tai muita immateriaalioikeuksia tai (d) loukkaa tai on muuten ei-hyväksyttävää yksinomaisen harkintamme perusteella.

EU:n ja Yhdysvaltain välinen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välinen Privacy Shield -järjestely


Trek noudattaa Yhdysvaltain kauppaministeriön asettamaa EU:n ja Yhdysvaltain välistä sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välistä Privacy Shield -järjestelyä, joka koskee EU:sta ja Sveitsistä Yhdysvaltoihin siirrettävien henkilökohtaisten tietojen keräämistä, käyttöä ja säilyttämistä. Trek on vahvistanut virallisesti Yhdysvaltain kauppaministeriölle noudattavansa Privacy Shield -periaatteita (Privacy Shield Principles). Jos tämän tietosuojakäytännön ja Privacy Shield -periaatteiden välillä on ristiriita, kyseisessä asiassa noudatetaan Privacy Shield -periaatteita. Lisätietoa Privacy Shield -järjestelystä ja sertifioinnistamme on saatavilla osoitteessa https://www.privacyshield.gov/.

Jos käyttäjä asuu Euroopan unionin jäsenmaassa tai Sveitsissä, hän voi toimittaa kaikki EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn tai Sveitsin ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn liittyvät ratkaisemattomat valitukset, vaatimukset, vaateet tai toimet välimiesmenettelyn ratkaistavaksi. Välimiesmenettelystä vastaa American Arbitration Association (http://go.adr.org/privacyshield.html ; International Centre for Dispute Resolution; A Division of the American Arbitration Association; Case Filing Services; 1101 Laurel Oak Road, Suite 100; Voorhees, NJ 08043; puhelin: +1 856 435 6401, maksuton puhelinnumero Yhdysvalloissa 877 495 4185, faksi 877 304 8457, maksuton faksinumero Yhdysvaltojen ulkopuolella 212-484-4178; sähköposti: casefiling@adr.org). Tiettyjen olosuhteiden täyttyessä voi olla mahdollista turvautua sitovaan välimiesmenettelyyn Privacy Shield -paneelin kautta viimeisenä keinona. Jos tapausta ei vieläkään pystytä ratkaisemaan, voit turvautua sitovaan välimiesmenettelyyn Privacy Shield -paneelin kautta. Lisätietoja Privacy Shield -ohjelmasta ja Trekin sertifioinnista on osoitteessa www.privacyshield.gov. 

Käyttäjillä on mahdollisuus päästä käsiksi Trek Bicycle Corporationin hallussa oleviin henkilökohtaisiin tietoihinsa oman tilinsä ja paikallisen maatoimistonsa kautta epätarkkojen tietojen korjaamista, muuttamista tai poistamista varten. Meidän ei tarvitse kuitenkaan tarjota tällaista mahdollisuutta, jos tiedonsaannista aiheutuvat ongelmat tai kustannukset olisivat suhteettoman suuret verrattuina tietosuojaan kohdistuviin riskeihin kyseisessä tapauksessa tai jos muun kuin kyseisen henkilön lakisääteisiä oikeuksia loukattaisiin. 

Henkilöillä on mahdollisuus valita, annetaanko heidän henkilökohtaisia tietojaan kolmannelle osapuolelle tai käytetäänkö niitä muuhun tarkoitukseen kuin siihen, johon ne on alun perin kerätty. Takuun rekisteröinnin yhteydessä kerättyjä henkilökohtaisia tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, ellei käyttäjä anna nimenomaista suostumusta siihen. 

Trekin vastuu henkilökohtaisista tiedoista, joita se saa Privacy Shield -periaatteen mukaisesti ja jotka se siirtää kolmannelle osapuolelle, on kuvattu Privacy Shield -periaatteissa. Trek on vastuussa ja vastuuvelvollinen Privacy Shield -periaatteiden mukaisesti, jos edustajana toimivat kolmannet osapuolet, jotka Trek on palkannut käsittelemään henkilökohtaisia tietoja puolestaan, tekevät sen näistä periaatteista poikkeavalla tavalla, ellei Trek osoita, ettei se ole vastuussa vahinkoon johtaneesta tapahtumasta.

GDPR-pyynnöt


Kuten edellä on mainittu, helpoin tapa sähköpostien tilauksen peruuttamiseen on klikata vastaanotetun sähköpostiviestin alareunassa olevaa ”Peruuta”-linkkiä tai muuttamalla oman tilin asetuksia. Henkilökohtaisiin tietoihin tai oikeuteen tulla unohdetuksi liittyvät GDPR-pyynnöt on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen GDPR@trekbikes.com. Jos pyydät meiltä henkilökohtaisia tietojasi tai haluat käyttää oikeuttasi tulla unohdetuksi lähettämällä meille sähköpostiviestin osoitteeseen GDPR@trekbikes.com, kyseinen viesti on lähetettävä sähköpostiosoitteesta, joka on tietojemme mukaan rekisteröity sinulle. Näin varmistamme, että kyse on aidosta pyynnöstä ja pystymme suojaamaan henkilökohtaisia tietojasi. Suojataksemme tietojasi ja välttääksemme sekaannukset samannimisten ihmisten välillä annamme tai poistamme ainoastaan pyynnön esittäneen sähköpostiosoitteen haltijan tietoja. Emme poista Trekille velkaa olevien henkilöiden henkilökohtaisia tietoja, sillä niiden katsotaan liittyvän meneillään olevaan myyntitapahtumaan.

Vastuuvapauslauseke


TÄMÄN SIVUSTON SISÄLLÖSTÄ EI ANNETA MITÄÄN ILMAISTUJA TAI EPÄSUORIA TAKUITA. KIISTÄMME SOVELLETTAVAN LAIN MAHDOLLISTAMASSA MÄÄRIN KAIKKI ILMAISTUT TAI EPÄSUORAT TAKUUT, MUKAAN LUKIEN MYYNTIKELPOISUUTTA JA TIETTYYN TARKOITUKSEEN SOVELTUVUUTTA JA LOUKKAAMATTOMUUTTA KOSKEVAT TAKUUT. EMME TAKAA, ETTÄ TÄMÄ SIVUSTO TOIMII KESKEYTYMÄTTÖMÄSTI TAI VIRHEETTÖMÄSTI, ETTÄ VIRHEET KORJATAAN TAI ETTÄ TÄLLÄ SIVUSTOLLA TAI PALVELIMELLA, JOLLA SE TOIMII, EI OLE VIRUKSIA TAI MUITA HAITALLISIA KOMPONENTTEJA. EMME TAKAA TÄLLÄ SIVUSTOLLA OLEVAN AINEISTON VIRHEETTÖMYYTTÄ, TARKKUUTTA TAI LUOTETTAVUUTTA. SOVELLETTAVA LAKI VOI KIELTÄÄ EPÄSUORIEN TAKUIDEN RAJOITTAMISEN, JOTEN EDELLÄ MAINITTU RAJOITUS EI VÄLTTÄMÄTTÄ KOSKE KAIKKIA KÄYTTÄJIÄ.

Espanja


Tietosuojakäytäntö OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS. Heinäkuun 11. päivä 2002 annetun Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico ‑nimisen lain (tietoyhteiskunnasta ja sähköisestä kaupankäynnistä annetun lain) nojalla annamme tiedoksi:

10 § LSSI: Verkkosivusto www.trekbikes.com on internet-verkkotunnus, jonka omistaa TREK BICYCLE CORPORATION, Yhdysvaltain Wisconsinin osavaltiossa toimiva yhtiö, jonka osoite on 801 W. Madison St., Waterloo, WI 53594, USA. Yhtiö tiedottaa, että aliverkkotunnuksesta www.trekbikes.com/es vastaa paikallisesti Trek Bicycle S.L., jonka osoite on Calle Hervidero 7, Poligono Industrial ”El Rasco”, San Agustin del Guadaliz, Madrid, Espanja 28750 ja CIF-numero 98-0396883. Tällä oikeudellisella huomautuksella säädetään aliverkkotunnuksen www.trekbikes.com/es käyttöä. Tämän verkkosivuston käyttöön sisältyy käyttäjän osalta tässä huomautuksessa annettujen ehtojen hyväksyntä. Trek Bicycle S.L. varoittaa, että tämän sivuston sisältöä ja käyttöehtoja voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Ranska


Verkkosivusto www.trekbikes.com on internet-verkkotunnus, jonka omistaa TREK BICYCLE CORPORATION, Yhdysvaltain Wisconsinin osavaltiossa toimiva yhtiö, jonka osoite on 801 W. Madison St., Waterloo, WI 53594, USA. Trekin Ranskan toimisto sijaitsee osoitteessa Batiment Platon, 25 Blvd Victor Hugo, 31770 Colomiers, Ranska ja toimii Trekin tytäryhtiö Bikeurope B.V.:n kautta, jonka osoite on Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk, Alankomaat.

Tuotevertailuun valitut

Aloita vertailu
Suomi / Suomi
You’re looking at the Suomi / Suomi Trek Bicycle website. Don’t worry. We’ve all taken a wrong turn before. View your country’s Trek Bicycle website here.