Trek Bicycle Kawana | Trek Bicycle Kawana

Navštívte nás

  • Adresa predajne
  • 2 Eden St
  • Minyama, Queensland, 4575  Australia
  • 0754440353
  • Získajte trasu
Otváracie hodiny predajne
Máme zatvorené.
Pondelok 9:00 AM-5:30 PM
Utorok 9:00 AM-5:30 PM
Streda 9:00 AM-5:30 PM
Štvrtok 9:00 AM-5:30 PM
Piatok 9:00 AM-5:30 PM
Sobota 9:00 AM-4:00 PM
Nedeľa Zatvorené
  • 0754440353
  • Získajte trasu
Mapa

Google recenzie

Opýtajte sa nás…

Opravy a servis bicyklov bez starostí

Pravidelná údržba bicykla je kľúčom k tomu, aby váš verný tátoš jazdil neustále bez akýchkoľvek problémov. Preto ponúkame servis bicyklov akejkoľvek značky* do 24 hodín – nie je potrebné dohodnúť si termín. Stačí sa u nás zastaviť a naši technici v predajni sa postarajú o to, aby bol váš bicykel ako nový čo najskôr.

* Nevzťahuje sa na niektoré modely elektrobicyklov. Kontaktuje miestneho predajcu alebo ho navštívte osobne a vyžiadajte si ďalšie informácie.

Takto to bude prebiehať:

Vypočujeme si vás

Chceme vedieť, aký máte problém s bicyklom, aké sú vaše cyklistické návyky a aké sú vaše ciele. Vďaka tomu vám dokážeme poskytnúť presne to, čo potrebujete, aby ste zo svojho bicykla vyťažili maximum.

Prezrieme váš bicykel

Jeden z našich servisných technikov vyloží váš bicykel na stojan a profesionálne ho skontroluje. Povie vám, čo všetko si všimol, a odpovie na všetky vaše otázky.

Odporučíme ďalší postup

Následne s vami prediskutujeme, ako sa dá váš bicykel opäť uviesť do špičkového stavu s využitím niektorého z našich servisných balíčkov, opravy na mieste alebo použitím náhradných dielov. Skôr ako sa pustíme do práce, pripravíme vám objednávkový list s rozpisom a cenami jednotlivých prác, aby vás náklady na opravu nezaskočili.

Pustíme sa do práce

Svoj bicykel môžete nechať u nás a my sa postaráme o zvyšok! O úspešnom dokončení opravy vás budeme informovať e-mailom alebo textovou správou a ak sa počas prác objaví niečo nečakané, okamžite vás budeme kontaktovať telefonicky. A ak čas na vybavenie opravy prekročí sľúbených 24 hodín, budeme mať pre vás zadarmo pripravený náhradný bicykel.

Zamilujte si ho. A pokud ne, klidně nám ho vraťte.

Pokud nejste stoprocentně spokojeni se zakoupeným výrobkem, vraťte ho zpět do 30 dnů od zakoupení pro náhradní výrobek či vrácení peněz.

Záruka nízké ceny

U produktů, které lze zakoupit v prodejnách či na trekbikes.com, nabízíme přizpůsobení ceny konkurenci.

24hodinový servis na všechny značky a modely

Naši zruční technici vám kolo opraví do 24 hodin anebo vám nabídnou bezplatné náhradní kolo.

Your new favorite bike shop

From first time riders of every age to the seriously addicted, we’re here to help!